Webbplatsens överlägg

Extra kurstillfälle i maj!


Eftersom intresset för mina surdegskurser varit så stort, har jag bestämt mig för att planera in en 2-dagars till i maj, och hoppas att de som inte hade möjlighet att komma på de tidigare datumen kan vara med! Kursen är förlagd till bageriet på Bergslagsvägen 15b i Svartå och det finns boendemöjligheter på t.ex. B&B i Degerfors, om du kommer långt ifrån. Kursen passar både dem som aldrig har bakat med surdeg och dem som har provat men vill ha mer kunskap. Vi går igenom grunderna, olika tekniker, surdegens breda användningsområde och vi lär oss baka med olika spannmål. Vi fikar och äter tillsammans (ingår) och bakar flera sorters bröd och även bullar. Allt ni bakar får ni ta med hem, så var beredd på att göra plats i frysen hemma, eller dela med er till vänner och familj!

Datum: 14-15 maj

Tid: första dagen kl 14-20 och andra dagen kl 9-14 (sluttiderna är ungefärliga)

Kostnad: 1800 kr (betalas innan kursstart). Detta ingår: kompendium med recept, fika och mat båda dagarna, det bröd och de bullar vi bakar under kursen. Vid återbud gäller full återbetalning (om betalning utförts) vid mer än en vecka till kursstart, inom en vecka från kursens start tas en avgift på 300 kr ut, eller full återbetalning om ersättare ordnas.

Anmälan: mejla din anmälan till info@surannas.se och ange namn, telefonnummer och önskat kursdatum så snart du kan, eller senast en vecka innan kursstart. Frågor kan du mejla till samma adress, eller ring/smsa 0720-106973. Meddela ev allergier i god tid!

Välkommen med din anmälan!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Upphovsrätt © 2023 Sur-Annas Hembageri. Alla rättigheter förbehållna. | Catch Foodmania av Catch Themes