Webbplatsens överlägg

Hösten är här

Nu har lugnet börjat infinna sig efter de hektiska sommarmånaderna och jag har så smått “bott in mig” i den nya lokalen. Ännu är allting inte riktigt färdigt, men det sker hela tiden småsaker och denna och nästa vecka ska en ny diskbänk och kranar installeras. I oktober kommer jag också att titta på möjligheten att ha ett bord och några stolar inne så att i alla fall ett sällskap ska kunna sitta inomhus och fika eller äta pizza.

Med hösten kommer lugnare tider i bageriet. Det innebär att jag kommer att planera in en kurs i surdegsbakning igen, vilket jag verkligen ser fram emot! Vilket upplägg ser ni helst – en eller två dagar? Två dagar krävs egentligen för att få med hela processen, men jag vet att det kan vara svårt för många att lösgöra så mycket tid. Lördag eftermiddag/kväll och söndag fram till kl 15 är ungefär lagom för att hinna visa alla moment, göra flera olika sorters degar och få med nödvändig teori. Meddela mig gärna om du är intresserad av en kurs – kontaktuppgifter finns längst ner på sidan.

Hälsningar Anna

2 svar på “Hösten är här

 1. Hej!
  Jag vill gärna delta i en kurs om surdegsbakning.
  Två dagar låter bra👍🏼

  1. Hej Lotta!
   Vad roligt att du vill gå en kurs hos mig! Jag har två tillfällen ute nu: 7-8 november och 21-22 november, vill du anmäla dig går det bra att skicka ett sms eller ringa mig på 0720-106973.
   Hälsningar Anna

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Upphovsrätt © 2024 Sur-Annas Hembageri. Alla rättigheter förbehållna. | Catch Foodmania av Catch Themes