Webbplatsens överlägg

Kursdags igen!


Nu är det dags för en kurs i surdegsbakning igen! Tre tillfällen blir det under våren och lite beroende på pandemins utveckling tar jag emot 4-6 personer per tillfälle. Kursen är förlagd till bageriet på Bergslagsvägen 15b i Svartå och är på två dagar för att vi ordentligt ska kunna tillgodogöra oss kunskap om hela bakprocessen. Kursen passar både dem som aldrig har bakat med surdeg och dem som har provat men vill ha mer kunskap. Vi går igenom grunderna, olika tekniker, surdegens breda användningsområde och vi lär oss baka med olika spannmål. Vi fikar och äter tillsammans (ingår) och bakar flera sorters bröd och även bullar. Allt ni bakar får ni ta med hem, så var beredd på att göra plats i frysen hemma, eller dela med er till vänner och familj!

Datum: 5-6 mars, 22-23 mars, 2-3 april

Tid: första dagen kl 14-20 och andra dagen kl 9-ca 14

Kostnad: 1800 kr (betalas innan kursstart). Detta ingår: kompendium med recept, fika och mat båda dagarna, det bröd och de bullar vi bakar under kursen. Vid återbud gäller full återbetalning (om betalning utförts) vid mer än en vecka till kursstart, inom en vecka från kursens start tas en avgift på 300 kr ut, eller full återbetalning om ersättare ordnas.

Anmälan: mejla din anmälan till info@surannas.se och ange namn, telefonnummer och önskat kursdatum så snart du kan, eller senast en vecka innan kursstart. Frågor kan du mejla till samma adress, eller ring/smsa 0720-106973.

Välkommen med din anmälan!

Övrig info: Eftersom det är väldigt viktigt för mig att hålla mig frisk, då detta är mitt levebröd, vill jag att du som deltar är vaccinerad mot covid-19 med minst två doser och helt frisk när du kommer till mig. Vi kommer inte kunna hålla en meters avstånd hela tiden, så man är naturligtvis välkommen att använda munskydd, men vi gör hela tiden vårt bästa för att minska riskerna.

6 svar på “Kursdags igen!

 1. Hej
  Intresserad av din kurs i surdegsbakning. Har du platser kvar 22-23/3 eller 2-3/4

   1. Hej! Förlåt att jag inte har svarat tidigare. På mina kurser bakas endast med surdeg (ibland gör vi något med vildjäst också).
    Hälsningar
    Anna

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Upphovsrätt © 2024 Sur-Annas Hembageri. Alla rättigheter förbehållna. | Catch Foodmania av Catch Themes