Webbplatsens överlägg

Om

Här i mitt bageri i Svartå bakar jag Eldrimner-certifierat surdegsbröd på lokalt odlat spannmål. Öppettiderna varierar över året, förenklat kan man säga att jag har öppet dubbelt så mycket på sommaren, som på vintern. Aktuella öppettider läggs upp på sociala medier, här på hemsidan och så står de på dörren. Jag har flera sorters bröd och bullar varje dag och säljer även lite annat smått och gott, såsom glass (under sommaren), choklad, skorpor och dryck. Är du intresserad av något särskilt eller vill du vara säker på att jag har öppet, ring eller sms:a till 0720-106973.

Jag öppnade bageriet i juni 2017 – då i en annan lokal – och har sedan dess långsamt vuxit och byggt upp en trogen kundkrets. Jag är regelbundet med i två REKO-ringar, Degerfors och Karlskoga, som har varit en viktig del när jag har byggt upp min verksamhet, och mer sporadiskt i ringarna i Laxå och Hova/Gullspång.

Under våren 2023 har Sjötullen öppnat sin handelsbod, kafé och bistro i huset bredvid och under året kommer de fortsätta att bygga färdigt restaurangen. Du kan köpa mitt surdegsbröd, färska räkor och ta en fika på samma ställe! Så varför inte ta en dag för en ordentlig utflykt till Svartå! Här finns också fina stigar, idrottsplats med pulkabacke, svampskog och badplats.

Välkommen!

Upphovsrätt © 2023 Sur-Annas Hembageri. Alla rättigheter förbehållna. | Catch Foodmania av Catch Themes