Webbplatsens överlägg

Om

Här i mitt bageri i Svartå bakar jag Eldrimner-certifierat surdegsbröd på lokalt odlat spannmål. Normalt är det öppet fredag-lördag men under juli och augusti även onsdagar och torsdagar. Jag har flera sorters bröd och bullar varje dag och säljer även lite annat smått och gott, såsom glass (under sommaren), choklad, skorpor och dryck.

Jag öppnade bageriet i juni 2017 – då i en annan lokal – och har sedan dess långsamt vuxit och byggt upp en trogen kundkrets. Jag är regelbundet med i två REKO-ringar, Degerfors och Karlskoga, som har varit en viktig del när jag har byggt upp min verksamhet, och mer sporadiskt i ringarna i Laxå och Hova/Gullspång.

Under våren 2023 har Sjötullen öppnat sin handelsbod, kafé och bistro i huset bredvid och under året kommer de fortsätta att bygga färdigt restaurangen. Du kan köpa mitt surdegsbröd, färska räkor och ta en fika på samma ställe! Så varför inte ta en dag och göra en ordentlig utflykt till Svartå!?