Webbplatsens överlägg

Reflektioner och framtidsutsikter

Efter en slitig sommar med mycket att göra och många besökare, gick jag in i en höst med trasiga maskiner, höjda råvaru- och energipriser och en fortsatt pandemi som har påverkat min verksamhet ganska mycket. Det ekonomiska läget märks i försäljning och besöksantal, och det har stundtals känns lika mörkt som årstiden.

Men precis som månen som lyser upp den mörka isen på Storbjörken var det härligt att få börja det nya året med en dag fylld av pizza och glada kunder och jag vill tacka alla som beställde och som uppskattade pizzorna!

Familjen har varit sjuk denna andra vecka på året, och fortfarande behöver jag nog en vilodag till, men på tisdag 18/1 blir jag med på REKO-ringen i Karlskoga igen och därmed slår jag upp dörrarna för årets första självbetjäning. Så kom gärna förbi och plocka själv bröd och bullar i hyllan – du betalar enkelt med swish. Det går bra att beställa till denna dag också och det behöver du göra senast måndag morgon före kl 9.

I vår vill jag ge ett flertal kurser i surdegsbakning igen, men jag behöver lite mer tid att planera dessa, så datum kommer att publiceras lite senare. Du kan gärna anmäla ditt intresse – skicka i så fall ett mejl till info@surannas.se.

Till sommaren hoppas jag kunna ha en mer ordentlig uteservering, då den omarbetade detaljplanen för fastigheten har godkänts. Och hur snart verksamheten i gamla fabriken/hotellet kan komma igång får framtiden utvisa.

Med förhoppning om ett ljusare 2022!

Anna

5 svar på “Reflektioner och framtidsutsikter

  1. Anna! Nästa gång vi är i trakterna kommer vi och provianterar – du gör ett grymt jobb och jag hoppas du orkar hålla i ett tag till!

  2. Jo jag köpte brödet och kardemumma bullar. De smakade jätte gott . Tack att ni finns där. 🤗👍

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *