Webbplatsens överlägg

Sista ordinarie pizzalördag 22/5

Efter vikande intresse för pizza på lördagar – och då jag inte har möjlighet att gå tillbaka till fredagar – har jag beslutat att jag slutar med pizzorna för ett tag. Därför blir det sista pizzakvällen på ett tag lördag 22/5. Då kommer det bland annat att bli sparris och rökt vildsvin. Håll utkik på sociala medier veckan innan, eller hör av dig till mig för de exakta påläggen. Jag håller på att jobba fram ett alternativ som jag hoppas ska fungera bra både för er kunder och för mig 😀. Så håll koll efter nyheter här på hemsidan och i sociala medier!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Upphovsrätt © 2023 Sur-Annas Hembageri. Alla rättigheter förbehållna. | Catch Foodmania av Catch Themes