Alltså, det där med att flytta en 200-kilos ugn visade sig inte vara så lätt att klara av. Efter flera försök och misslyckanden har jag bestämt mig för att koppla in proffs. Förhoppningsvis får jag tag i några som inte har semester så att jag kan sätta igång med bakandet nu i veckan. Både jag och kunderna längtar!
Fram tills jag kan börja baka igen kommer jag smyga igång med kaffe, glass och dricka för den som har vägarna förbi. Jag har unik fårmjölksglass från En får tacka i Danshyttan och “vanlig” komjölksglass från Berga gård i Fjugesta. Nymalt kaffe från Cozo Coffee i Örebro finns att dricka eller köpa med hem (även hela bönor), ingefärskombucha från HEJ Kombucha finns i kylen liksom lättöl från Wermlands Brygghus och dessutom finns flera andra drycker att välja mellan. Lite annat finns också att köpa, så kom gärna förbi och kolla hur det ser ut och ta en paus vid sjön.
Välkommen!